Aromaterapija - Mirisi za Dom - Kupaonski Raj

Vaš Vetrgovac Poklonima isporučuje diljem Hrvatske

Hrvatska

Potražite najbolje u veleprodaji poklona danas
t: +421 (0)91 019 94 47
Rok isporuke 2-3 dana

Kutija s 8 Mirisnih Voskova - Japanski Cvijet

Product code: ACWM-07

Svjež, cvjetni miris izrađen od nježnog, laganog cvijeća poput ruže i lotosa. Japanski Cvijet je prekrasan nježan i ženstven miris.

Dodajte malo mirisa i udobnosti u svoj dom s Agnes and Cat Sojinim Voskom. Ove jako mirisne otopine izvrsna su alternativa svijećama.

Ručno se toče u Sheffieldu, koristeći prirodni sojin vosak iz Indonezije i visokokvalitetne britanske mirise i eterična ulja za naše mirise Klementine i Svježih Citrusnim Mirisa.

Vjerujemo da je sojin vosak odlična ekološka alternativa parafinskom vosku. Sojine otopine lijepo raspršuju miris i bolje su za planetu. Sojin vosak također gori 30-50% duže i ne sadrži toksine koje ima parafinski vosak. Što ih ne biste voljeti?

Radili smo s najboljim umjetničkim mirisima kako bismo stvorili 12 mirisa visoke kvalitete koji oduzimaju dah. Svaki miris je zaista jedinstven i prekrasan. Agnes and Cat Topivi Sojini Voskovi prikladni su za vegane, nisu testirani na životinjama i ne sadrže bojila. Također možete reciklirati svu ambalažu!

8 kockica voska zamotano je u voštani papir s naljepnicom "Kako koristiti" i dolazi u lijepoj reljefnoj kutiji usklađene boje.

Svaki paket sadrži 8 kockica (talina) koje gore do 15 sati. Cijeli paket sadrži do 120 sati mirisa za vaš dom.

Dopustite svojim kupcima da uživaju u ovim vrlo mirisnim otopinama, naručite sada!

Porijeklo United Kingdom
Težina 0,16Kg /kutija
Shipping weight 0,16Kg
Dimenzije 15x7,5x2,5 (cm), 0,281L, 0,569Kg/L
Materijali/sastojci Soy Wax, Perfume
CPNP
UFI
Barkod 5055796588152
Materijali/sastojci
Barkod