Aromaterapija - Mirisi za Dom - Kupaonski Raj

Vaš veleprodajni dobavljač poklona isporučuje diljem Hrvatske

Hrvatska

Potražite najbolje u veleprodaji poklona danas
t: +421 (0)91 019 94 47
Vrijeme otpreme 1-2 radna dana
Volume discount
Order 5 or more outers from each family to qualify for 5% off

5% off

Veleprodaja Soli za Kupanje u Epruvetama

Soli za Kupanje u Epruvetama savršen su način za dodavanje daška luksuza svakom rutinskom kupanju. Ove epruvete dolaze napunjene pažljivo odabranom mješavinom soli bogatom mineralima, eteričnim uljima i drugim prirodnim sastojcima koji pomažu opustiti, umiriti i pomladiti tijelo i um. Naše soli za kupanje u epruvetama dolaze u nizu mirisa, od opuštajućih do energizirajućih.

Savršene su za darivanje prijatelja, obitelji ili kao mala poslastica za sebe. Uz to, atraktivno pakiranje čini ih privlačnim dodatkom svakom maloprodajnom zaslonu.

Svaka epruveta sadrži dovoljno soli za kupanje za jedno iskustvo ugodne kupke. Kompaktna veličina epruvete također ih čini idealnima za putovanja. Za upotrebu jednostavno dodajte u vodu za kupanje željenu količinu soli i ostavite da se otopi. Miris će se raspršiti, stvarajući luksuzno i pomlađujuće spa iskustvo.

Pristupačna - Jednostavna za korištenje - Uvijek dobro prihvaćena- 40 g po bočici 

Dodajte dašak luksuza svom asortimanu proizvoda – Soli za Kupanje u Epruvetama odličan su izbor!


Soli za Kupanje u Epruvetama - Poklon Kutija od 7 Kom

BSV-01
Za cijene, molimo prijavite ili registrirajte se
Registar

Savršene Soli za Kupanje za Pronicljive Trgovce

U svijetu brige o sebi i dobrobiti koji se stalno širi, soli za kupanje su se pojavile kao luksuzni užitak koji privlači pojedince koji traže opuštanje, pomlađivanje i dašak raskoši. Kao trgovac na malo koji zadovoljava sve veću potražnju za vrhunskim proizvodima za kupanje, partnerstvo s renomiranim veleprodajnim dobavljačem kao što je AWGifts može otključati svijet mogućnosti. Otkrijte kako soli za kupanje u epruvetama mogu postati oličenje poklona u kategoriji kupaonskih proizvoda, obogaćujući vaš izbor proizvoda i oduševljavajući vaše zahtjevne kupce. 

Elegancija Epruveta Soli za Kupanje 

Soli za kupanje u epruvetama sadrže esenciju elegancije i sofisticiranosti. Ove šarmantne staklene epruvete ne samo da čuvaju svježinu i kvalitetu soli za kupanje, već i povećavaju vizualnu privlačnost proizvoda. Prozirno staklo prikazuje živopisne boje i teksture soli za kupanje, čineći ih ne samo bitnim za kupanje, već i umjetničkim djelom.

Odabrani Darovni Setovi Soli za Kupanje 

Soli za kupanje u epruvetama nude jedinstveni put za kreiranje odabranih darovnih setova za različite prigode i teme. Bilo da se radi o kompletu usmjerenom na opuštanje sa soli s dodatkom lavande ili okrepljujućoj mješavini citrusa za osvježavajuće iskustvo kupanja, mogućnosti su neograničene. Kao trgovac na malo, možete iskoristiti stručnost AWGifts-a u sastavljanju promišljeno dizajniranih darovnih setova koji odgovaraju sezonskim trendovima, praznicima i posebnim trenucima, osiguravajući da vaši kupci imaju raznolik izbor opcija. 

Otkrivanje Savršenog Dara

Pokloni soli za kupanje prevazišli su samo proizvode; oni su znakovi brige i dobrobiti. Očaravajuća privlačnost soli za kupanje, zajedno s njihovim potencijalom za personalizaciju i njegu, čini ih savršenim darom za svaku priliku. Rođendani, godišnjice, vjenčanja ili čak kao gesta zahvalnosti – soli za kupanje u epruvetama sažimaju umjetnost darivanja nudeći luksuzan, umirujući bijeg od užurbanosti svakodnevnog života. 

Podignite svoju maloprodajnu ponudu uz AWGifts luksuzne soli za kupanje u epruvetama.

Srodni Proizvodi

Wild Hare Set Soli i Cvijeća za Kupanje - Totalni Detox

SSSet-02
Za cijene, molimo prijavite ili registrirajte se
Registar

5x Puder za Kupanje - Party Girl 190g

BAS-09
Za cijene, molimo prijavite ili registrirajte se
Registar

16x Pjenušava Bombica za Nju

JBB-02
Za cijene, molimo prijavite ili registrirajte se
Registar

6x Konjac Spužva (Oblik Suze) - Ruža - Protiv Starenja

TKong-03
Za cijene, molimo prijavite ili registrirajte se
Registar

3x Mirisni Šećerni Piling za Tijelo - Pinacolada 300 g

FSBS-03
Za cijene, molimo prijavite ili registrirajte se
Registar