Aromaterapija - Mirisi za Dom - Kupaonski Raj

Vaš veleprodajni dobavljač poklona isporučuje diljem Hrvatske

Potražite najbolje u veleprodaji poklona danas
Vrijeme otpreme 1-2 radna dana

6x Veliko Afričko Kamenje - Ružičasti Kvarc

Product code: ATumbleL-08

Ružičasti Kvarc ima nježnu nijansu ružičaste boje, koja može varirati od svijetle do intenzivnije ružičaste. Ova boja dolazi od mikroskopskih inkluzija ružičastog minerala poznatog kao dumortijerit. Što je veća koncentracija dumortijerita, to će ružičasti kvarc biti intenzivnije ružičaste boje.

Ovaj dragulj je cijenjen zbog svoje ljepote i simbolizma. Povezuje se s ljubavlju, nježnošću i emocionalnom iscjeljenjem. Smatra se kamenom srca i često se koristi za poticanje ljubavi prema sebi, privlačenje ljubavi i stvaranje harmoničnih odnosa.

Vjeruje se da ima umirujući učinak na emocionalnu ravnotežu, smanjuje stres, potiče samoprihvaćanje i otvara srčanu čakru.

Vrlo je popularan kamen u industriji nakita i može se naći u mnogim oblicima a koristi se i za ukrašavanje interijera prostorija.

Ovi oblutci dragog kamenja pakiraju se u vrećice od 6 komada, približne veličine 30mm - 50mm po kamenu. 

Važno je napomenuti da su vjerovanja o metafizičkim svojstvima dragulja subjektivna i ne postoje znanstveni dokazi koji ih potvrđuju. Ipak, mnogi ljudi uživaju u nošenju dragulja zbog njihove prirodne ljepote i potencijalne simbolike koju pridaju.

Porijeklo South Africa
Težina 0.031Kg /kamen
Shipping weight 0.19Kg
Dimenzije
Materijali/sastojci Gemstone
CPNP
UFI
Barkod 5056368322884
Materijali/sastojci
Barkod