Aromaterapija - Mirisi za Dom - Kupaonski Raj

Vaš veleprodajni dobavljač poklona isporučuje diljem Hrvatske

Potražite najbolje u veleprodaji poklona danas
Vrijeme otpreme 1-2 radna dana

A&C Vilinska Prašina 500g - Japanski Cvijet

Product code: ACFD-03

Opustite se uz Agnes & Cat Vilinsku Prašinu. Poput naših bombica za kupanje, naša Vilinska Prašina dodat će miris i pjenušavost vašoj kupki. Naši mirisi pažljivo su odabrani kako bi vam pružili vrhunsko iskustvo kupanja i izrađeni su od visokokvalitetnih britanskih mirisnih ulja. Vilinska Prašina svježeg citrusa i klementine napravljena je od čistih eteričnih ulja.

Ove prekrasne Vilinske Prašine izrađuju se u malim serijama u našoj proizvodnji u Sheffieldu. Naš tim dodaje malo obojenih soli u prah kako bi začinio vašu kupku. Ostavit će vašu kožu božanski mirisnom i super mekom! Naša Vilinska Prašina pogodna je za vegane.

Sve Vilinske Prašine dolaze u staklenkama koje se mogu ponovno koristiti nakon što se isprazne, i s drvenom lopaticom za prezentiranje i korištenje kao mjerni alat. Svaka staklenka sadrži 500 g vilinske prašine upakirane u prekrasnu kutiju za darove.

NAČIN UPOTREBE: Dodajte 2-4 mjerice u vruću kupku kako biste postigli željeni intenzitet mirisa. Svaka bi staklenka trebala trajati 4-5 kupanja.

Naručite sada i osigurajte svojim kupcima nezaboravno kupanje.

Porijeklo United Kingdom
Težina 1,1Kg /Komad
Shipping weight 1,1Kg
Dimenzije 12,5x12,5x12 (cm), 1,875L, 0,587Kg/L
Materijali/sastojci Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Aqua, Parfum, Sodium Chloride, CI 45430
CPNP 3946748
UFI
Barkod 5055796502271
Materijali/sastojci
Barkod