Aromaterapija - Mirisi za Dom - Kupaonski Raj

Vaš veleprodajni dobavljač poklona isporučuje diljem Hrvatske

Potražite najbolje u veleprodaji poklona danas
Vrijeme otpreme 1-2 radna dana

Kristalna Kugla na Stalku 200mm

Product code: AWCball-10

Kristalne kugle poznate su po svojoj ljepoti, sjaju i simbolici. Imaju dugu povijest upotrebe u raznim duhovnim praksama, meditaciji i predviđanju. Smatraju se alatima za fokusiranje uma, razvijanje intuicije i povezivanje s unutarnjom mudrošću. Mnogi vjeruju da se u kristalnim kuglama može vidjeti prošlost, sadašnjost ili budućnost, te da mogu pružiti uvid i inspiraciju.

U srednjem vijeku, proricatelji sudbine obožavali su svoje kristalne kugle i često su ih prenosili svojim šegrtima. Bio je to alat za dosezanje i komuniciranje s božanskim. Zapravo, kristali su oduvijek korišteni u komunikacijama, baš kao što se danas koriste u radijima, telefonima i računalima.

Smatraju se i simbolom cjelovitosti, ravnoteže i duhovnosti. Njihova sferična forma predstavlja harmoniju i cjelovitost svemira. Mnogi ljudi koriste kristalne kugle u svom domu ili radnom prostoru kao dekorativni predmet koji donosi ljepotu i pozitivnu energiju.

Upozorenje! 

Možda se čini očiglednim, ali vrijedi napomenuti da zbog optičke prirode kristalnih kugli postoji mala mogućnost požara ako se ostave na izravnom sunčevom svjetlu. Na primjer, budite oprezni prilikom izlaganja u izlozima vaše trgovine.

Porijeklo China
Težina 5.5Kg /komad
Shipping weight 12Kg
Dimenzije
Materijali/sastojci Optical Glass
CPNP
UFI
Barkod 5055796575565
Materijali/sastojci
Barkod