Aromaterapija - Mirisi za Dom - Kupaonski Raj

Vaš veleprodajni dobavljač poklona isporučuje diljem Hrvatske

Hrvatska

Potražite najbolje u veleprodaji poklona danas
t: +421 (0)91 019 94 47
Vrijeme otpreme 1-2 radna dana
Volume discount
Order 5 or more outers from each family to qualify for 5% off

5% off

4x Gel za Tuširanje 250ml - Muškatna Kadulja i Lavanda

Product code: AHBW-06

Aromaterapijski Gel za Tuširanje - Muškatna Kadulja i Lavanda luksuzan je, umirujući proizvod namijenjen čišćenju i hranjenju kože, istovremeno pružajući umirujuće i opuštajuće iskustvo. 

Ovaj gel sastoji se od mješavine eteričnih ulja koja zajedno stvaraju jedinstven i poticajan miris. Muškatna Kadulja poznata je po svojim umirujućim svojstvima.

Često se koristi u aromaterapiji za smanjenje stresa i poticanje osjećaja opuštenosti. Lavanda daje nježan, cvjetni miris koji je istovremeno umirujući i osvježavajući. Koristi se u proizvodima za njegu kože zbog svoje sposobnosti da smiri i umiri kožu.

Ovo sredstvo za pranje ruku i tijela lako se pjeni i ispira, ostavljajući kožu mekom, glatkom i osvježenom. Izvrstan je izbor za one koji žele njegovati svoju kožu dok uživaju u terapeutskim blagodatima eteričnih ulja. Savršen je za one koji se žele osjećati smireno i opušteno te žele uživati u iskustvu poput spa centra u udobnosti vlastitog doma.

Porijeklo United Kingdom
Težina 0,435Kg /Komad
Shipping weight 1,84Kg
Dimenzije 5,5x16 (cm)
Materijali/sastojci Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Salvia Sclarea Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Citric Acid, Polyquaternium-7, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Linalool, Limonene
CPNP 4236527
UFI
Barkod 5056422988490
Materijali/sastojci
Barkod