Aromaterapija - Mirisi za Dom - Kupaonski Raj

Vaš veleprodajni dobavljač poklona isporučuje diljem Hrvatske

Hrvatska

Potražite najbolje u veleprodaji poklona danas
t: +421 (0)91 019 94 47
Vrijeme otpreme 1-2 radna dana

Ručno Rađeni Sapun od Maslinovog Ulja - Čokolada

Product code: ArtS-07

Ekstrakti kakaovca korišteni su i u obredne i u medicinske svrhe stotinama godina, tako da sada, zahvaljujući ovom sapunu od kojeg polazi voda na usta (molimo nemojte jesti), svatko se može prepustiti božanskoj kupki. Za kakao ulja se kaže da pomažu u opuštanju, a baza maslinovog ulja će hidratizirati i nahraniti kožu.

Pogledajte ove ručno izrađene Veleprodajni Sapune od Maslinovog Ulja. Prekrasno izrađeni od finih sastojaka, izgledaju i mirišu zadivljujuće te predstavljaju niz sapuna koji su izvrsni za kožu.

Sapuni od Maslinovog Ulja bili su jedni od prvih sapuna napravljenih na bazi biljaka. Ručno su izrađeni tradicionalnom hladnom metodom izrade. 

Sapuni napravljeni od biljnih ulja imaju mnoga korisna svojstva za kožu. Također su bez SLS-a i parabena. Prirodna masnoća pruža zaštitu, poboljšava tonus kože, mekoću i mladost kože djelovanjem ulja za restrukturiranje. Svaki sapun ima posebna svojstva u zavisnosti od eteričnih ulja i drugih prirodnih sastojaka u njima. 

Isporučuje se kao štruca od 1,25 kg. 

Ove sapune od Maslinovog Ulja uvozimo izravno iz tvornica u sunčanoj Španjolskoj napravljeni od jednog od najboljih maslinovih ulja na svijetu!

Porijeklo Spain
Težina 1.25Kg /Loaf
Shipping weight 1.25Kg
Dimenzije 27x5.2x9 (cm), 1.264L, 0.989Kg/L
Materijali/sastojci Sodium Palmate, Aqua, Sodium Cocoate, Sodium Olivate, Glycerin, Parfum, Benzyl Salicylate, Theobroma Cacao Fruit Extract (Powder), Coumarin, Linalool, Eugenol, CI 19140, CI 14720, CI 42045
CPNP 1560348
UFI
Barkod 5055796528240
Attachment Certificate of Sustainable Palm Oil
Materijali/sastojci
Barkod