Aromaterapija - Mirisi za Dom - Kupaonski Raj

Vaš veleprodajni dobavljač poklona isporučuje diljem Hrvatske

Potražite najbolje u veleprodaji poklona danas
Vrijeme otpreme 1-2 radna dana
Caption

Često postavljena pitanja

Ovdje možete pronaći neke odgovore na često postavljana pitanja naših kupaca. Nadamo se da će ova stranica koristiti.


Koja je minimalna narudžba?

Imajte na umu da imamo minimalnu vrijednost narudžbe od 50€ bez prijevoza i PDV-a. Za narudžbe ispod ovog iznosa naplaćivat će se 5€+ PDV za male narudžbe, osim za Gold Reward članove. Ovo se odnosi na sve narudžbe izdate putem AWGifts Hrvatska, bez obzira na to kako je narudžba poslata.


Jesu li vaši proizvodi prilagođeni veganima ili vegetarijancima?

Većina naših kozmetičkih proizvoda prilagođena je veganima. Zapravo je brže navesti one koji nisu, stoga pogledajte popis u nastavku:


Atrisan sapuni od maslinovog ulja

- ArtS-16 - Propolis - Ručno Rađeni Sapun od Maslinovog Ulja (https://www.awgifts.hr/arts-16)  

- ArtS-26 - Magareće mlijeko - Ručno Rađeni Sapun od Maslinovog Ulja (https://www.awgifts.hr/arts-26) 

- ArtS-29 - Kozje mlijeko - Ručno Rađeni Sapun od Maslinovog Ulja (https://www.awgifts.hr/arts-29)


Koktel bombice za kupanje   

- CBB-02 - 3x Set od 3 Bombice za Kupanje - Margarita (https://www.awgifts.hr/cbb-02)


Pjenušave Krafne za Kupanje (osim Donut-01 i Donut-05) 

https://www.awgifts.hr/donut


Funky Bombice za Kupanje 

(https://www.awgifts.hr/fbb)


Koristimo boje i sastojke koji nisu korišteni i testirani na životinjama ili proizvedeni od insekata. Neki od naših proizvoda izrađeni su od kože ili dlake vepra; to će biti navedeno u opisu i/ili nazivu proizvoda.Je li palmino ulje koje koristite u proizvodima RSPO certificirano?

Ancient Wisdom i AWGifts Hrvatska predani su održivosti na tržištu poklona i kozmetike. Ponosimo se svojim statusom etičkog proizvođača i uvoznika. Poslujući samo s članovima RSPO i POIG, želimo podići svijest o dobrom palminom ulju među našim kupcima i potrošačima kako bi mogli donositi informiranije odluke o kupnji. Više informacija ovdje.Prodajete li općoj javnosti/krajnjem kupcu?

AWGifts Hrvatska je web stranica za veleprodaju. Poslujemo samo s poslovnim kupcima (B2B). Kako biste mogli vidjeti cijene naših proizvoda, morate registrirati podatke o svojoj tvrtki kreiranjem računa na našoj web stranici. Neregistriranim kupcima ne možemo otkriti cijene.

Moramo znati vaše puno ime i prezime, naziv tvrtke, adresu (dostava i faktura), kontakt telefon i e-mail adresu. Ako nemate matični broj tvrtke ili OIB broj, oni se mogu dostaviti kasnije. Nisu obavezni za početnu registraciju.


Zašto na stranici prikazujete dvije cijene proizvoda?

Sve navedene cijene su bez PDV-a. Ulažemo sve napore da cijene na našoj web stranici budu ažurne, međutim sve navedene cijene podložne su promjenama bez prethodne najave. Cijene na web stranici zamjenjuju sve druge izvore.

Neki proizvodi imaju količinski popust/Gold Reward popust. Ovi su proizvodi označeni kao takvi na njihovim odgovarajućim stranicama. Ako se popust oglašava na stranici proizvoda, on se odnosi samo na taj određeni proizvod (obiteljski kod). Količinski/Gold Reward popusti isti su popusti temeljeni na različitim uvjetima – to nisu dva popusta i ne mogu se kombinirati.


Ovdje možete vidjeti primjer kako prikazujemo cijene: 

Cijena: je veleprodajna cijena bez PDV-a 

RRP: označava preporučenu maloprodajnu cijenu (cijena po kojoj bi naši kupci trebali prodavati)


Mogu li koristiti vaše slike i sadržaj za svoju web stranicu ili trgovinu?

Jednostavno rečeno... Da, možete, ali... Ancient Wisdom Marketing Ltd daje dopuštenje za elektroničko kopiranje i/ili tiskanje dijelova ove web stranice u tiskanom obliku isključivo u svrhu slanja narudžbe Ancient Wisdom s.r.o. ili korištenja ovog web stranica kao sredstvo za kupovinu. Bilo koja druga uporaba materijala na ovoj web stranici (uključujući reprodukciju u svrhe koje nisu gore navedene, izmjene, distribuciju ili ponovno objavljivanje) bez prethodnog pisanog dopuštenja Ancient Wisdom Marketing Ltd je strogo zabranjena.

Imate li svu potrebnu papirologiju za svoje kozmetičke proizvode?

Svi naši proizvodi namijenjeni kozmetičkoj uporabi certificirani su i testirani u skladu sa zakonom, a sastojci za bilo koji od ovih artikala dostupni su putem web stranice i na zahtjev. Također, sve naše proizvode bilježimo u CPNP, koja je EU baza podataka za kozmetičke proizvode.


Gdje mogu pronaći katalog sa svim vašim proizvodima?

Možete ga jednostavno preuzeti ovdje: AW katalog. Možete birati između  tri različita formata (.cvs, .xlsx, json).