Aromaterapija - Mirisi za Dom - Kupaonski Raj

Vaš veleprodajni dobavljač poklona isporučuje diljem Hrvatske

Hrvatska

Potražite najbolje u veleprodaji poklona danas
t: +421 (0)91 019 94 47
Vrijeme otpreme 1-2 radna dana

6x Dekorativna Svijeća u Limenci - Morski Život

Product code: ATC-02

Zaronite u obalnu oazu uz našu Dekorativnu Svijeću u Limenci- Morski Život. Dopustite da vas osvježavajući mirisi maline prenesu na morsku obalu, stvarajući spokojnu i umirujuću atmosferu.

Veleprodajna Kolekcija Dekorativnih Svijeća u Malim Limenkama izrađena je od prirodnog sojinog voska i mješavine visokokvalitetnih mirisnih ulja. Sojin vosak je odlična ekološka alternativa parafinskom vosku.

Odluka o upotrebi sojinog voska bila je jednostavna. Svijeće od sojinog voska prekrasno mirišu i bolje su za planet. Također, gore 30-50% duže i ne sadrže toksine koje imaju parafinske svijeće. Svijeće od sojinog voska proizvode 95% manje čađi!

Predstavljene u prekrasnim tematskim malim limenkama s umjetničkim printom i lijepom etiketom. Veličina 120g. Prodaju se u kutiji od 6 svijeća s 3 različita dizajna za svaku temu.

Naše svijeće nisu testirane na životinjama, što znači da su veganske. Ove svijeće gore do 23 sata i dolaze s vlastitim uputama za održavanje kako biste iz svijeće izvukli najviše od vrha do dna.

Sav pakirni materijal možete ponovno koristiti ili reciklirati! Naručite ove slatke svijeće danas.

Porijeklo China
Težina 0,12Kg /Svijeća
Shipping weight 1Kg
Dimenzije 6,5x6,5x5 (cm), 0,211L, 0,568Kg/L
Materijali/sastojci Soywax, Tin, fragrance,
CPNP
UFI N/A
Barkod 5055796532421
Materijali/sastojci
Barkod