Aromaterapija - Mirisi za Dom - Kupaonski Raj

Vaš veleprodajni dobavljač poklona isporučuje diljem Hrvatske

Potražite najbolje u veleprodaji poklona danas
Vrijeme otpreme 1-2 radna dana
Volume discount
Order 5 or more outers from each family to qualify for 5% off

5% off

Veleprodajne Šumeće Tablete

Dizajnirani da pretvore vaše tuširanje u blaženu oazu nalik spa centru, veleprodajne šumeće tablete nude jedinstven i osnažujući zaokret tradicionalnoj bombici za kupanje. Sada se čak i oni bez kade mogu prepustiti umirujućim i aromatičnim blagodatima luksuznog iskustva tuširanja. Privlačeći veći broj kupaca, ove šumeće tablete savršen su način da proširite doseg svoje tvrtke i unesete dašak luksuza u domove vaših kupaca.

Šumeće Tablete za Podizanje Raspoloženja

Izrađene s najvećom pažnjom, naše aromaterapijske šumeće tablete kombiniraju najfinija eterična ulja s pažljivo odabranim biljkama, nježnim laticama ruže i košer soli. Svaka šumeća tableta ispušta zadivljujuću mješavinu mirisa koji vas dovode u stanje opuštenosti i pomlađivanja. Bilo da tražite revitalizirajuće jutarnje kupanje ili umirujući večernji bijeg, naš raznolik izbor osigurava da ćete pronaći savršenu šumeću tableticu koja će poboljšati vaš ritual kupanja.

Otkrijte Priliku za Veleprodaju Aromaterapijskih Šumećih Tableta za Tuširanje 

Veleprodajne Aromaterapijske Šumeće Tablete za Tuširanje ne samo da pružaju osvježavajući nalet mirisa, već stvaraju i izvanredan vizualni prikaz. Svojim živim bojama i zadivljujućim mirisima izvrstan su dodatak svakom maloprodajnom prostoru, privlačeći pažnju prolaznika i mameći ih na daljnje istraživanje. Štoviše, ove šumeće tablete su divni darovi, savršene za posebne prigode kao što su vjenčanja ili baby shower. Zamislite radost koju će vaši kupci doživjeti kada dobiju ovo aromatično blago kao znak zahvalnosti.

Proširite svoju liniju proizvoda s našim Aromaterapijskim Šumećim Tabletama! Savršene za stvaranje luksuznog iskustva tuširanja, ove šumeće tablete su obavezne za vašu trgovinu. Iskoristite prednosti naših šumećih tableta za tuširanje i postanite glavni trgovac za ugodna iskustva tuširanja.

Sada dostupne u NOVOM pakiranju - KUTIJA od 16 šumećih tableta! 

Napomena: Težina proizvoda može varirati između 70 i 80 g.

Osvježite svoju prodaju danas. Opskrbite se sada.


16x Aromaterapijske Šumeće Tablete za Tuširanje 70g - Umirujuća

AROSS-07a
Za cijene, molimo prijavite ili registrirajte se
Registrirajte se

16x Aromaterapijske Šumeće Tablete za Tuširanje 70g - Revitalizacija

AROSS-04a
Za cijene, molimo prijavite ili registrirajte se
Registrirajte se

16x Aromaterapijske Šumeće Tablete za Tuširanje 70g - Kick Start

AROSS-01a
Za cijene, molimo prijavite ili registrirajte se
Registrirajte se

16x Aromaterapijske Šumeće Tablete za Tuširanje 80g - Mamurluk

AROSS-09a
Za cijene, molimo prijavite ili registrirajte se
Registrirajte se

16x Aromaterapijske Šumeće Tablete za Tuširanje 80g -Pojačivač Zabave

AROSS-10a
Za cijene, molimo prijavite ili registrirajte se
Registrirajte se

16x Aromaterapijske Šumeće Tablete za Tuširanje 70g - Nakon Treninga

AROSS-02a
Za cijene, molimo prijavite ili registrirajte se
Registrirajte se

16x Aromaterapijske Šumeće Tablete za Tuširanje 80g - Parni Tuš

AROSS-05a
Za cijene, molimo prijavite ili registrirajte se
Registrirajte se

16x Aromaterapijske Šumeće Tablete za Tuširanje 70g - Koncentracija

AROSS-03a
Za cijene, molimo prijavite ili registrirajte se
Registrirajte se

16x Aromaterapijske Šumeće Tablete za Tuširanje 70g - Protiv Anksioznosti

AROSS-08a
Za cijene, molimo prijavite ili registrirajte se
Registrirajte se

16x Aromaterapijske Šumeće Tablete za Tuširanje 70g - Dubok San

AROSS-06a
Za cijene, molimo prijavite ili registrirajte se
Registrirajte se

15x Aromaterapijske Šumeće Tablete za Tuširanje 80g - Kick Start

AROSS-01
Za cijene, molimo prijavite ili registrirajte se
Registrirajte se

15x Aromaterapijske Šumeće Tablete za Tuširanje 80g - Koncentracija

AROSS-03
Za cijene, molimo prijavite ili registrirajte se
Registrirajte se

15x Aromaterapijske Šumeće Tablete za Tuširanje 80g - Revitalizacija

AROSS-04
Za cijene, molimo prijavite ili registrirajte se
Registrirajte se

Očaravajuća Izložba i Nezaboravni Darovi za Svaku Prigodu

U svijetu maloprodaje, stvaranje privlačnog izloga i ponuda jedinstvenih opcija darova ključni su za privlačenje pažnje kupaca i povećanje prodaje. Veleprodajne Aromaterapijske Šumeće Tablete predstavljaju zlatnu priliku za trgovce da svojim kupcima pruže zadivljujuće izloge i nezaboravne darove. Sa svojim očaravajućim mirisima i luksuznom privlačnošću, ove šumeće tablete mijenjaju igru za trgovce koji žele poboljšati ponudu svojih proizvoda i privući probirljive kupce.

1. Vizualni Užitak

Živahne boje i zadivljujući oblici ovih šumećih tableta odmah privlače poglede, privlačeći kupce prema vašem prodajnom prostoru.

2. Savršene za Svaku Priliku

Kada je riječ o darovanju, Veleprodajne Aromaterapijske Šumeće Tablete svestran su i jedinstven izbor koji će zasigurno impresionirati. Njihova elegancija i sofisticiranost čine ih savršenima za širok raspon prigoda, od rođendana i godišnjica do svadbi i  baby showers-a.

3. Darovi za Vjenčanje

Ove šumeće tabelete nude dašak luksuza i uživanja koji će ostaviti trajan dojam na goste vjenčanja. Zamislite radost na njihovim licima kada dobiju lijepo upakirane šumeće tablete, ispunjene umirujućim mirisima i obećanjem opuštanja.

4. Iskustvo Poput SPA kod Kuće

Uključivanjem ovih šumećih tabelta u svoje rituale samonjege, korisnici mogu pomladiti svoje umove i tijela, potičući osjećaj blagostanja i ponovno stvarajući spa iskustvo kod kuće.

Caption
Caption

Zašto Biste Trebali Kupiti Šumeće Tablete za Tuširanje na Veliko?

Kao iskusan trgovac na malo, stalno ste u potrazi za inovativnim proizvodima koji mogu očarati vaše kupce i poboljšati njihovu dobrobit. U današnjem brzom svijetu briga o sebi postala je glavni prioritet za pojedince koji traže opuštanje i pomlađivanje. Jedan proizvod koji je stekao značajnu popularnost posljednjih godina je šumeća tableta za tuširanje. Ove male, aromatične tablete nude jedinstven i praktičan način da obično tuširanje pretvorite u blaženo spa iskustvo. Slijede prednosti kupnje šumećih tableta za tuširanje i kako oni mogu biti isplativ dodatak vašem inventaru.

1. Zadovoljite sve veću potražnju za proizvodima za samonjegu

Šumeće Tablete pojavile su se kao cjenovno pristupačna opcija, koja pruža atmosferu poput spa centra u udobnosti vlastitog doma. Kupnjom šumećih tableta možete zadovoljiti ovu rastuću potražnju i pozicionirati svoju maloprodajnu tvrtku kao omiljeno odredište za entuzijaste samonjege.

2. Iskoristite Faktor Pogodnosti

Jedna od ključnih prednosti šumećih tableta je njihova jednostavnost upotrebe. Za razliku od bombica za kupanje ili soli, za koje je potrebna kada, šumeće tablete se otapaju pod tušem, oslobađajući aromatične mirise i eterična ulja koja podižu raspoloženje, oslobađaju od stresa i jačaju osjetila. Kupnja šumećih tableta omogućuje vam da kupcima pružite isplativu opciju, osiguravajući da mogu redovito uživati u blagodatima ovih proizvoda.

3. Svestran i Privlačan Asortiman Proizvoda

Veleprodajne Šumeće Tablete ne samo da pružaju prikladnu i ekonomičnu opciju za kupce, već nude i širok raspon mirisa, boja i formulacija koje zadovoljavaju različite preferencije kupaca. Ova svestranost omogućuje vam odabir asortimana koji se dopadaju različitim ciljanim demografskim skupinama, osiguravajući široku bazu kupaca i u konačnici povećavajući prodaju.

4. Prilika za Povećanje Prodaje i Unakrsnu Prodaju

Priroda šumećih tableta pogodna je za prodaju na više i unakrsnu prodaju u vašoj trgovini. Kupnjom velikih količina možete ponuditi atraktivne ponude, kao što je kupite jednu, dobijete jednu besplatno ili kombinirate promocije s komplementarnim proizvodima kao što su pribor za kupanje, aromaterapijske svijeće ili artikli za njegu tijela. Ovaj strateški pristup ne samo da povećava prosječnu vrijednost transakcije, već također promiče lojalnost korisnika pružajući holističko iskustvo brige o sebi.


Dakle, povećajmo vašu maloprodaju s našim Aromaterapijskim Šumećim Tabletama za Tuširanje! Ponudite svojim kupcima luksuzno iskustvo tuširanja s našim visokokvalitetnim proizvodima. Opskrbite se velikim količinama već danas i postanite omiljeni prodavač za samonjegu.