Aromaterapija - Mirisi za Dom - Kupaonski Raj

Vaš veleprodajni dobavljač poklona isporučuje diljem Hrvatske

Potražite najbolje u veleprodaji poklona danas
Vrijeme otpreme 1-2 radna dana
Volume discount
Order 20 or more outers from each family to qualify for 5% off

5% off

Eterično Ulje Eukaliptusa 10ml

Product code: EO-03
Cijena Units Price/Unit
Komad 1,17 € 1 1,17 €/komad
Multi 22,15 € 20 1,11 €/komad
Carton 48,81 € 45 1,08 €/komad
Bulk 94,45 € 90 1,05 €/komad

Latinski naziv: Eucalyptus Globulus

Korišteni dio biljke: lišće i grančice

Porijeklo: Kina

Metoda ekstrakcije: destilacija vodenom parom

Veleprodajno Eterično Ulje Eukaliptusa koncentrirana je tekućina koja sadrži hlapljive arome iz stabla Eucalyptus Globulusa. Obično je destilirano, ponekad eksprimirano ili ekstrahirano otapalom. Eterično ulje eukaliptusa je antibakterijsko, dezinficijensno i analgetičko. Koristi se za ublažavanje kašlja, prehlade i drugih respiratornih problema. Smiruje bolove u mišićima i zglobovima te pomaže u zacjeljivanju rana, opeklina, čireva i uboda insekata. U Za aromaterapijski eukaliptus se kaže da potiče aktivnost, vitalnost i energiju.

Kod respiratornih tegoba, nekoliko kapi ovog ulja na krpi možete udisati kroz usta i izdisati kroz nos- na pola minute. Nanosi se izravno na ranice, osipe i ubode insekata. Dodajte nekoliko kapi u vodu za kupanje kako biste se osjećali nadahnuto i osvježeno. Potopite bolna stopala u lavor tople vode s 4-5 kapi ovog ulja za olakšanje. Kaže se nekoliko kapi ulja u difuzoru ubija klice i bakterije koje se prenose zrakom, dobra ideja za bolesničku sobu.

Eterično ulje eukaliptusa samo je za vanjsku upotrebu; uvijek se posavjetujte s ovlaštenim liječnikom kada ga koristite kao lijek za zdravlje.

Smatra se da su eterična ulja igrala ulogu u liječenju u davna vremena u Egiptu, Kini i drugim dijelovima svijeta. Za njih se kaže da su najstariji oblik medicine i kozmetike, jer se destiliraju iz biljaka, ne uključuju komplicirane procese ili strojeve, ali su ipak umjetnost. Zbog svojih ljekovitih i aromatičnih svojstava stari su ih smatrali vrjednijima od zlata.

Napomena: Naša eterična ulja nisu prikladna za unutarnju upotrebu.

Porijeklo China
Težina 0,04Kg /komad
Shipping weight 0,04Kg
Dimenzije 0x0 (cm)
Materijali/sastojci Eucalyptus Globulus
CPNP
UFI
Barkod 5055796528400
MSDS IFRA Certificate
MSDS Allergen Declaration
MSDS MSDS all languages
Materijali/sastojci
Barkod