Aromaterapija - Mirisi za Dom - Kupaonski Raj

Vaš Vetrgovac Poklonima isporučuje diljem Hrvatske

Hrvatska

Potražite najbolje u veleprodaji poklona danas
t: +421 (0)91 019 94 47
Rok isporuke 2-3 dana
Volume discount
Order 20 or more outers from each family to qualify for 5% off

5% off

Ylang Ylang I Eterično Ulje 10ml

Product code: EO-06

Latinski naziv: Cananga Odorata

Korišteni dio biljke: cvijeće

Porijeklo: Camores

Metoda ekstrakcije: destilacija vodenom parom

Ylang Ylang je veliko drvo porijeklom iz zemalja dalekog istoka poput Malezije, Filipina i Indonezije. Njegovi žuti cvjetovi su jakog mirisa i imaju duge latice. Eterično ulje napravljeno od njega dostupno je u izobilju i stoga je najjeftinije, ali je vrlo omiljeno zbog svog mirisa u industriji parfema i kozmetike, a danas se također koristi u prehrambenoj industriji.

Prema znanosti, veleprodajno eterično ulje Ylang Ylanga je mentalni stimulans. Nasuprot tome, svijet aromaterapije ovo ulje smatra jednim od najboljih u opuštanju duha i tijela. Jednostavno mirisanje trebalo bi pomoći u snižavanju krvnog tlaka. Kupanje s uljem ili korištenje u ulju za masažu prirodno poboljšava iskustvo opuštanja. Koristi se za ublažavanje stresa, depresije, šoka ili tjeskobe. Kada se koristi kao tonik za kosu, trebao bi uravnotežiti proizvodnju masnoće. Međutim, imajte na umu da visoke koncentracije ylang ylanga mogu uzrokovati glavobolju ili mučninu.

Ylang Ylang na malajskom znači cvijet nad cvjetovima i tradicionalno se smatrao afrodizijakom i opuštajućim mirisom, pa su cvjetovi ovog stabla bili razbacani po bračnoj postelji novovjenčanog bračnog para u Indoneziji. Muslimanke su spaljivale ovo ulje kako bi namirisale svoje hareme, dio palače rezerviran za žene. U Kini se miris koristio za pročišćavanje odjeće mandarine. Eterično ulje Ylang Ylanga već se dugo povezuje s parfemima i opuštanjem.

Napomena: Naša eterična ulja nisu prikladna za unutarnju upotrebu.

Porijeklo Comoros
Težina 0.04Kg /komad
Shipping weight 0.04Kg
Dimenzije 0x0 (cm)
Materijali/sastojci Cananga Odorata
CPNP
UFI
Barkod 5055796528431
MSDS CLP SDS
MSDS IFRA Certificate
MSDS Allergen Declaration
Materijali/sastojci
Barkod