Aromaterapija - Mirisi za Dom - Kupaonski Raj

Vaš veleprodajni dobavljač poklona isporučuje diljem Hrvatske

Potražite najbolje u veleprodaji poklona danas
Vrijeme otpreme 1-2 radna dana
Caption

Eskluzivno za Vaš Brend

Sve više vas nas pita o mogućnostima ponude ovakvih proizvoda. Iz tog razloga odlučili smo vam ponuditi stranicu posebno posvećenu našim Neoznačenim/Bez Etikete proizvodima. Vaš brend zaslužuje biti svugdje! 

Iskoristite priliku da ponudite svoj brend uz ove kvalitetne proizvode pod vašom najljepšom etiketom. Ne čekajte više, krenite u akciju. Ako želite prilagoditi, opcije su beskonačne. To je ideja. 

Dodajte vlastiti pečat svojim omiljenim proizvodima. Promovirajte svoj brend sada.

Kako označiti svoje proizvode bez etikete?

Označavanje vaših kozmetičkih proizvoda bez etikete ključni je korak u lansiranju vašeg brenda. Ne samo da pomaže privući kupce, već također usklađenost s propisima i sigurnosnim standardima. U ovom vodiču provest ćemo vas kroz postupak učinkovitog etiketiranja kozmetičkih proizvoda.


Označavanje kozmetičkih proizvoda

Kozmetički proizvodi obuhvaćaju širok spektar tvari ili pripravaka koji se koriste za poboljšanje ili izmjenu izgleda tijela, fokusirajući se na područja kao što su lice, koža, kosa ili nokti. Ovi proizvodi obično se nanose na kožu ili kosu i mogu uključivati šminku, proizvode za njegu kože, proizvode za njegu kose, parfeme i proizvode za osobnu njegu.

Neki uobičajeni primjeri kozmetičkih proizvoda uključuju podlogu za šminku, ruž, sjenilo, maskaru, hidratizirajuće kreme, sredstva za čišćenje, šampone, regeneratore, parfeme i dezodoranse. Dolaze u raznim oblicima kao što su kreme, losioni, puderi, gelovi, sprejevi i štapići kako bi zadovoljili različite preferencije i načine primjene. Važno je napomenuti da se kozmetički proizvodi razlikuju od farmaceutskih proizvoda jer nisu namijenjeni dijagnosticiranju, liječenju ili izlječenju medicinskih stanja; njihova primarna svrha je poboljšanje izgleda i osobne njege.


Primjer etikete kozmetičkog proizvoda

Prije završetka dizajna etikete, ključno je razumjeti pravne zahtjeve za označavanje kozmetičkih proizvoda na ciljanom tržištu. Zakoni i regulative mogu se razlikovati između zemalja ili regija. Osigurajte da su vaše etikete u skladu sa smjernicama regulatornih tijela kao što su EU/UK Uredba o kozmetici u Europskoj uniji ili lokalne regulatorne vlasti.

Caption

Označavanje nekozmetičkih proizvoda ili drugih kemikalija

Nekozmetički proizvodi obuhvaćaju širok raspon artikala, uključujući parfeme, eterična ulja, svijeće i razne kemijske tvari. Pravilno označavanje ovih proizvoda ključno je za prenošenje važnih informacija potrošačima i pridržavanje regulatornih standarda. Bez obzira jesu li vaši nekozmetički proizvodi opasni ili ne, odnosno jesu li sirovine ili mješavine, neophodno je pridržavati se smjernica za označavanje.

U nastavku je nekoliko općih smjernica za označavanje nekozmetičkih proizvoda u UK i EU:


Caption

Uvijek provjerite posebne propise i zahtjeve za označavanje u vašoj zemlji ili regiji, jer oni mogu varirati. Važno je pridržavati se svih primjenjivih propisa kako biste osigurali sigurnost i transparentnost svojih proizvoda.

1. Identitet proizvoda 

Naziv proizvoda i miris

2. Ime, adresa i telefonski broj proizvođača/distributera/prodavača

To može biti naša tvrtka ili vaša ako dobijete naše CLP dokumente (obično dostupne za preuzimanje sa svake stranice proizvoda) i budite voljni pružiti ih svima koji ih žele vidjeti. Ovo se može primijeniti na bilo koje prodajne platforme kao što su Amazon, eBay, Etsy itd.

3. CLP informacije, ako su relevantne (Signalna riječ, kao što su "❗️Upozorenje" ili "⚠️ Opasnost", Izjave o opasnosti, Piktogrami)

Ovo je obično dostupno na svakoj stranici proizvoda za preuzimanje. CLP etikete su namijenjene da budu lako razumljive i otporne na različite opasne tvari i smjese, pomažući korisnicima i potrošačima da donesu informirane odluke o postupanju, skladištenju i odlaganju kemikalija.

4. UFI broj, ako se radi o opasnoj smjesi

UFI (Unique Formula Identifier) broj je dio usklađenih zahtjeva za obavještavanje centara za kontrolu trovanjem u EU. Svrsishodnost UFI broja je pružiti specifičnu referencu za određenu smjesu, što olakšava centrima za kontrolu trovanjem da identificiraju točan sastav u slučaju hitnih situacija ili incidenata koji uključuju opasne tvari. Ovo osigurava da se odgovarajući savjeti i smjernice mogu pružiti brzo. UFI brojevi su dostupni za preuzimanje na svakoj pojedinačnoj stranici proizvoda kako bi bili dostupni korisnicima.

5. Nominalna količina

Važno je da se nominalna količina ili volumen mirisnog ulja navede na boci. Nominalna količina odnosi se na količinu ili volumen proizvoda koji se nalazi u boci. Ova informacija obično se pruža u standardnim jedinicama kao što su mililitri (ml) ili tekuće unce (fl oz). Ovo pomaže potrošačima da jasno vide koliko proizvoda dobivaju i uspoređuju različite boce mirisnih ulja.