Aromaterapija - Mirisi za Dom - Kupaonski Raj

Vaš veleprodajni dobavljač poklona isporučuje diljem Hrvatske

Hrvatska

Potražite najbolje u veleprodaji poklona danas
t: +421 (0)91 019 94 47
Vrijeme otpreme 1-2 radna dana
Caption

Nema Minimalne Narudžbe

Osnaživanje Vašeg Poslovanja uz Fleksibilnost

U svojoj srži slavimo i podržavamo tvrtke svih razmjera, shvaćajući da putovanje rasta počinje jednim korakom. Već više od 28 godina prednjačimo u pružanju iznimnih usluga i proizvoda za različite tvrtke. Naše iskustvo obuhvaća različite industrije, što nam omogućuje da zadovoljimo jedinstvene potrebe naše globalne zajednice od preko 70.000 kupaca.


Naša Filozofija: Nijedna Narudžba Nije Premala 

Vjerujemo u snagu malih poduzeća i snove koji ih pokreću. Zbog toga smo uklonili zahtjeve za minimalnu narudžbu. Bilo da tek počinjete ili želite napraviti mali dodatak svom poslu, ovdje smo raširenih ruku.

Za pokrivanje administrativnih troškova, troškova komisioniranja i pakiranja naplaćuje se naknada od 5 € + PDV za narudžbe manje od 50 € + PDV. Gold Reward klijetni su izuzeti.


Globalni Doseg, Lokalni Dodir

S više od 70.000 kupaca diljem svijeta, ponosni smo na svoju sposobnost povezivanja proizvoda s ljudima. Naše skladište u Slovačkoj središte je aktivnosti koje osigurava učinkovitu dostavu diljem Europe. Udružili smo se s raznim tvrtkama za dostavu kako bismo ponudili najbolje cijene dostave, što vam olakšava primanje naših proizvoda bez brige o visokim troškovima dostave.


Pridružite Nam se Danas

Doživite razliku s nama. Nema minimalnih narudžbi, iznimne nagrade i globalna zajednica zadovoljnih kupaca. Rastimo zajedno, rušimo barijere i dostižemo nove visine. Dobrodošli u svijet mogućnosti, gdje cijenimo svaku narudžbu, veliku ili malu. 

Za više informacija ili ako želite započeti svoju narudžbu, kontaktirajte nas danas. Krenimo zajedno na ovo putovanje, gradeći uspjeh jednom po jednom narudžbom. 


Za pokrivanje administrativnih troškova, troškova komisioniranja i pakiranja naplaćuje se naknada od 5 € + PDV za narudžbe manje od 50 € + PDV. Gold Reward klijenti su izuzeti.

Trebate pomoć? Spremni smo pomoći sa svime što trebate.

+421 (0)91 019 94 47 Javite se :)