Aromaterapija - Mirisi za Dom - Kupaonski Raj

Vaš veleprodajni dobavljač poklona isporučuje diljem Hrvatske

Potražite najbolje u veleprodaji poklona danas
Vrijeme otpreme 1-2 radna dana

Ručno Rađeni Sapun od Maslinovog Ulja - Blato iz Mrtvog Mora

Product code: ArtS-25

Veleprodajni Sapuna od Maslinovog Ulja - Blato iz Mrtvog Mora izrađen je postupkom hladne baze. Uklanja mrtve stanice kože i nečistoće. Soli i minerali kao što su magnezij, kalij, kalcij, prirodni katran i spojevi silicija bogati su elementi blata Mrtvog mora. Oni pružaju učinkovito olakšanje kod kožnih poremećaja uključujući akne i ekceme.

Pogledajte ove ručno izrađene Veleprodajni Sapune od Maslinovog Ulja. Prekrasno izrađeni od finih sastojaka, izgledaju i mirišu zadivljujuće te predstavljaju niz sapuna koji su izvrsni za kožu.

Sapuni od Maslinovog Ulja bili su jedni od prvih sapuna napravljenih na bazi biljaka. Ručno su izrađeni tradicionalnom hladnom metodom izrade. 

Sapuni napravljeni od biljnih ulja imaju mnoga korisna svojstva za kožu. Također su bez SLS-a i parabena. Prirodna masnoća pruža zaštitu, poboljšava tonus kože, mekoću i mladost kože djelovanjem ulja za restrukturiranje. Svaki sapun ima posebna svojstva u zavisnosti od eteričnih ulja i drugih prirodnih sastojaka u njima. 

Isporučuje se kao štruca od 1,25 kg. 

Ove sapune od Maslinovog Ulja uvozimo izravno iz tvornica u sunčanoj Španjolskoj napravljeni od jednog od najboljih maslinovih ulja na svijetu!

Porijeklo Spain
Težina 1,25Kg /Loaf
Shipping weight 1,25Kg
Dimenzije 27x5,2x9 (cm), 1,264L, 0,989Kg/L
Materijali/sastojci Sodium Palmate, Aqua, Sodium Cocoate, Sodium Olivate, Glycerin, Parfum, Maris Limus Extract (Silt/Dead Sea Mud), Limonene, Hexyl Cinnamal, Linalool, Citronellol, Citral, Geraniol, CI 50420
CPNP
UFI
Barkod 5055796589890
Attachment Certificate of Sustainable Palm Oil
Materijali/sastojci
Barkod